Tietoa Minusta

Olen Carita Nikkilä koulutettu hieroja. Teen myös akupunktiota, intialaista päähierontaa, shiatsu-hierontaa, reikiä, tiibetiläistä äänimaljahoitoa, enkelihoitoa, liuku- ja kuivakuppausta. 

Olen innostunut oppimaan uusia hoitomuotoja ja kuivakuppauksen myötä olen löytänyt perinteisen taidon hoitovalikoimaani.

Minua kiehtoo myös kiinalainen lääketiede ja sitä kautta olen löytänyt akupunktion, mikä auttaa moneen erilaiseen vaivaan.

Haluan hoidoillani auttaa kokonaisvaltaisesti ihmisiä. Näen ihmisen kokonaisuutena, jossa keho ja mieli yhdistyvät. Myös ennaltaehkäisevät hoidot auttavat ihmisiä sekä henkisesti että fyysisesti.

Kunnioitan jokaisen ihmisen toivomusta ja tahtoa eri hoitojen suhteen. Annan mielelläni lisätietoa hoidoistani ja opastan ihmisiä heidän omalla tiellään hoitaa itseään.

Olen kiinnostunut universaalista energiasta, mutta eniten olen innostunut ihmisten välisestä energiasta. Minun energiahoitoihini kuuluu reiki ja enkelihoito.

Tykkään enkelien antamasta rakkausenergiasta valtavasti.
Se on näkymätön maailma, missä ei tarvitse nähdä, mutta sitä voi kuitenkin kuulla, tuntea tai nähdä juuri omalla tavallaan.

Haluan empaattisena ihmisenä tuottaa ihmisille hyvää oloa. Haluan olla läsnä ja kohdata ihmisiä heidän elämänsä käännekohdissa. Haluan positiivisena ihmisenä kannustaa heitä eteenpäin elämässä.