Tietoa Minusta


Olen Carita Nikkilä koulutettu hieroja. Teen myös shiatsu hierontaa, reikiä, tiibetiläistä äänimaljahoitoa ja enkelihoitoa. Haluan hoidoillani auttaa kokonaisvaltaisesti ihmisiä. Näen ihmisen kokonaisuutena, jossa keho ja mieli yhdistyvät. Myös ennaltaehkäisevät hoidot auttavat ihmisiä sekä henkisesti että fyysisesti.

Kunnioitan jokaisen ihmisen toivomusta ja tahtoa eri hoitojen suhteen. Annan mielelläni lisätietoa hoidoistani ja opastan ihmisiä heidän omalla tiellään hoitaa itseään.

Olen kiinnostunut universaalista energiasta, mutta eniten olen innostunut ihmisten välisestä energiasta. Minun energiahoitoihini kuuluu reiki ja enkelihoito.

Tykkään enkelien antamasta rakkausenergiasta valtavasti.
Se on näkymätön maailma, missä ei tarvitse nähdä, mutta sitä voi kuitenkin kuulla, tuntea tai nähdä juuri omalla tavallaan.

Olen ollut aikuisopiskelijana opettavaisella matkalla, kun valmistuin koulutetuksi hierojaksi. Olen hankkinut uuden ammatin lähes viisikymppisenä eli takana on vaativa, mutta mielenkiintoinen vuosi. Seuraava haasteeni on akupunktiokoulutus.

Tein oikean päätöksen, kun hyppäsin aikoinaan pois businessmaailman oravanpyörästä. Nyt haluan empaattisena ihmisenä tuottaa ihmisille hyvää oloa. Haluan olla läsnä ja kohdata ihmisiä heidän elämänsä käännekohdissa. Haluan positiivisena ihmisenä kannustaa heitä eteenpäin elämässä.

 


Tulosta